Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress

Plastificirane sendvič kese

Plastificirana sendvič kesa je specijalna vrsta papirne kese koja omogućuje pakovanje hrane tako da ne može doći do curenja tečnog sadržaja van kese. Ova kesa je 100% nepropustljiva za masnoće i vodu.

 

Sloj polietilena visoke gustine omogućuje bezbijedan kontakt sendviča sa ambalažom. Jako tečni prilozi i sosovi iz sendviča mogu da rastvore papir koji se potom lijepi za sendvič, a zatim ako je ovako zalijepljen papir suviše dugo u kontaktu sa hranom, može doći do pojave difuzije hemikalija iz papira u hranu. Ova kesica zbog svog unutrašnjog plastičnog sloja eliminiše ovaj slučaj i specijhalno je namijenjena za bezbijedno pakovanje sendviča i slične hrane, a naročito prilikom dostave kada je duži međusobni kontakt između sendviča i papirne kese.

 

Plastificirane sendvič kese su specijalno namjenjene za pakovanje sendviča, pomfrita i bilo koje druge hrane koja može da otpusti masnoće, tečne prelive, sosove i slično.