Roštiljski ugalj

Roštiljski ugalj iz naše proizvodnje je visokog kvaliteta i dostupan je različitim granulacija zavisno od namjene, pakovanja ili posebne želje kupca. Proizvodnja roštiljskog uglja se vrši od najkvalitetnijeg bukovog drveta što obezbeđuje izuzetno visok kvalitet i kaloričnu moć. Kao dokaz kvaliteta, uspješno izvozimo naš drveni ugalj na zahtjevno Evropsko tržište.

 

U ponudi izdvajamo gotova pakovanja za tržište Bosne i Hercegovine:

– 2,5kg

– 6kg

– 12kg

– 18kg

 

Sva pakovanja imaju različitu granulaciju koja raste sa veličinom pakovanja tako za primjer najmanja pakovanja su najpogodnija za male roštilje, dok su najveća pakovanja pogodna za pečenjare usled krupnije granulacije.

 

Takođe zanimljiv proizvod iz naše proizvodnje je i ugljena prašina koja ima široku namjenu, a koju kod nas možete dobiti po povoljnoj cijeni.

 

Na EU tržište izvozimo naš roštiljski ugalj u pakovanjima od 12kg pod nazivom Drveni ugalj. Ovaj ugalj se odlikuje visokim kvalitetom, sa optimalnom veličinom komada uglja u kome su uklonjeni svi sitni komadi, prašina ali i krupni i nedovoljno ugljenisani komadi roštiljskog uglja. Ugalj je upakovan u troslojne papirne vreće, od čega su dva papirna sloja, a treći sloj je PE folija. Ovakvo pakovanje sprečava prolazak vlage i obezbeđuje dovoljnu hermetičnost upakovanog proizvoda.