Papirni program

Papirni program naše firme sadrži sledeće proizvode i svi se mogu štampati do 3 ili 4 boje:

 

– Papir s folijom ili popularno mesarski papir predstavlja papir laminiran (presvučen) PE folijom što ga čini nepropustljivim za vodu, masnoće i ispariva aromatična jedinjenja prosutna u hrani. PE folija takođe obezbeđuje higijenski siguran kontak sa hranom. Za više informacija kliknite ovde.

 

– Papirne kese iz naše proizvodnje mogu biti različitih dimenzija, oblika i osobina. Mogu biti laminirane, sa prozorom, sa prorezom za nošenje i slično.

 

– Papirne vreće proizvodimo u različitim dimenzijama, mogu biti jednoslojne, dvoslojne, višeslojne. Kao zanimljiv proizvod izdvajamo vreće lamnirane sa PE folijom koje nalaze primjenu za pakovanje proizvoda kojima je potrebno spriječiti isparavanje vode i drugih isparivih sastojaka (koncentrati za stočnu hranu, aditivi, smrznuto i sušeno voće i povrće i slično). Za više informacija kliknite ovde.

 

– Ukrasni papir je papir odštampan ukrasnim dizajnom. Obično ga pakujemo u manje rolne 2 – 5 kg ili dužinski po 100m. Za više informacija kliknite ovde.

 

– Kartonske kutije. U ponudi imamo kompletan asortiman kutija za pizze, kao i kutija za kolače, torte i slično. Pored ovih kutija proizvodimo i bilo koje druge kutije za različite namjene kao što su kutije za keramiku, dijelove, uređaje i slično. Za više informacija kliknite ovde.

 

– Termo rolne. Proizvodimo sve vrste termo rolni ili popularnje nazvane trake za fiskale kase. Dostupne su u svim standradnim širinama i dužinama kao i dimenzijama po želji. Za više informacija kliknite ovde.